Mat

MAT OCH DRYCK PÅ FACTORYfest

Festivalen har mångsidig mat- och dryckservering till alla smaker. Bistro Sinne ansvarar för utbudet. 

 

FOOD

 

SINNE JÄVLA BRA BURGER 14€

 

LAMOUR PIZZA HEAVEN 10€

  • Crispy Vegan Pizza  (VE, L, M, Sustainable Meal)                  
  • Crispy Salami Pizza                                                                                                       

 

SHARE BOWL & GRILL 9€

  • Tofu & shitakesvamp marinerade i sesamolja
  • Höna med grön curry
  • Scampi med sitrongräs och chili
  • Risnudlar, morot, sommarens grönsaker och annat gott hör till

 

SOL FIESTA LATINA - Latin street food 8€

  • Korvpotatis från Peru
  • Nyhtispotatis från Peru
  • Ostbröd från Argentina och pulled beef

 

HOT DOG BAR 6€

  • Share hot dogs


DRINKS

 

FREIXENET BAR

  • Freixenet piccolo 20 cl 9€

 

COCKTAIL BAR

  • Mojito 10€
  • Chili Mojito 10€
  • Rommi cola 8€
  • Pink Gin Tonic 10€

 

THE BAR 

  • Heineken (0,33 cl tölkki) 4,5% 6€
  • Heineken (0,33cl tölkki) 0,0% 5€
  • Polar Monkeys APA (0,33 cl tölkki) 4,5% 6€
  • SOL (0,33 cl tölkki) 4,5% 6€
  • Happy Joe omena (0,33 cl tölkki) 4,5% 6€
  • Happy Joe (0,33 cl) 0,0% 5€
  • Lonkero (0,33 cl tölkki) 5,5% 7€
  • Karpalo lonkero (0,33 cl) 5,5% 7€
  • Santa Ana valkoviini 18,7 cl piccolo 8€                                                   
  • Santa Ana punaviini 18,7cl piccolo 8€
  • Freixenet piccolo 20 cl 9€
  • Lanson Champagne Black label 12 cl 12€ / 69€ plo
  • Novelle, lähdevesi ja kivennäisvesi 0,5 l 4€
  • Pink Gin Tonic (Gordons Pink gin, Tonic, mansikka)
  • Vodka + Mix 8€
  • Jaloviina 6€
  • Fisu 4€
  • Jägermaister 6€

FACTORYfest VIP TREATMENT

Öppnas klockan 15

Egen entré för VIP-biljetter från Konstfabrikens huvuddörrar.

 

Bistro Sinnes menu kl 17-20

 

Buffet:

  • Lax smaksatt med fenkol och karamelliserad fenkol
  • Sparris smaksatt med lime, marinerad chili och räkor
  • Rostad myskpumpa, picklade kantareller och pecorino-ost
  • Tabbouleh från bulgur, granaatäpplen och mynta
  • Nypotatis, salladslök, ärtor och brynt smör
  • Grillad aubergine, zucchini, tomat och halloumi-ost
  • Broilervinger marinerade med sitrustimjam och yuzu kosho-majones
  • Foccacia-bröd smaksatt med rosmarin och örtolja

Från grillen:

  • Karamelliserad griskotlett, chilisalsa och aiolia

Efterrätt:

  • Vitchoklad pannacotta, jordgubbar smaksatta med gran och maräng

På VIP-området finns även:

 

  • Lanson champagnebar
  • Cocktailbar
  • Polar Monkeys bar
  • VIP-värd
  • VIP-DJ On June
  • Omringat område nära scenen
  • VIP-efterfest på Sinne kl 23-02
  • Beställ drycker och dricksbiljetter på förhand från info@bistrosinne.fi