Info

FACTORYfestin aluekartta

FACTORYfest on K-18

Huomioi, että koko FACTORYfestin festarialue on K-18. 


NÄIN LÖYDÄT PERILLE

FACTORYfest järjestetään Taidetehtaan alueella. Kyseessä on ulkoilmafestivaali, mutta lauantain jatkot järjestetään Taidetehtaan Avanti-salissa.

Taidetehdas sijaitsee Porvoon länsirannalla, muutaman sadan metrin päässä linja-autoasemasta.

Osoite: Läntinen Aleksanterinkatu 1

Näin löydät perille


YÖPYMINEN

Kesäviikonloput ovat ruuhkaista aikaa Porvoossa. Majoitusten osalta kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä.

Porvoon sivuilta löydät kattavan listan eri majoituspaikoista:

Majoitus


PALVELUT JA RAVINTOLAT

Festivaalialueella tarjoilusta vastaa Bistro Sinne ja todellista herkkua on festarivieraillemme luvassa. Katso tarjonta Ruoka-sivulta.

 

Herkkusuille Porvoo on suoranainen unelma ja sana kaupungin ravintola- ja kahvilatarjonnan laadukkuudesta on kiirinyt laajalle. Kahvikakut, lounaan tai päivällisen voi nauttia paitsi historiallisissa puu- tai kivitaloissa, joiden tarina ulottuu aina 1700-luvulle asti, myös nykyaikaisissa, moderniin makuun tyylitellyissä tiloissa. Paikallisissa keittiöissä loihditaan perinteisiä suomalaisia sekä skandinaavisia ja kansainvälisiä makuelämyksiä huolella valittujen viinien ja oluiden kera. Monissa ravintoloissa kiinnitetään erityistä huomiota lähiruokaan ja luonnonmukaisuuteen, mikä on oma osansa nautinnosta. Lue lisää: Ravintolat ja kahvilat


VIERASVENESATAMAT

Porvoossa on kaksi vierasvenesatamaa: Porvoon vierasvenesatama on joen itärannalla Jokikadulla Laivurinkadun päässä, matkustajasataman lähellä ja toinen sijaitsee Pellingissä.

Porvoon vierasvenesatama

Vierasvenepaikat